© Foto credit: Mihaela Nazarie

Proiectii si umbre din a patra dimensiune                                                                © Foto credit: Mihaela Nazarie

Expozitie proiect: Umbre si proiectii din a patra dimensiune, 2017

Proiecții și umbre din a patra dimensiune:

Inspirate din lumile multidimensionale ale universului, circumscrise domeniului științei – văzută ca întreg univers și redate într-un stil de geometrie abstractă, raportată la o artă concretă, lucrările proiectului apelează la multiple tehnici, îmbinând tehnicile de pictură, cu cele de artă textilă și obiect tridimensional.

Tehnicile de pictură pe pânză se combină cu cele pe lemn și cu tapiseria, în compoziții bidimensionale și tridimensionale. Comunicarea se realizează prin relații de corespondență între suporturile de lucru, atât prin jocul de forme și culoare, geometrii, dar și prin elementele sugerate.

Proiectul acesta a fost selectat si expus in cadrul evenimentului expozitional DIPLOMA 2017, proiect initiat al THE INSTITUTE si inspirat de UniCredit Bank Romania, care a avut loc anul acesta intre 6-15 octombrie, la Palatul Stirbei, din Calea Victoriei nr.107, Bucuresti.

DIPLOMA aduce cei mai buni artiști ai generației 2017 față în față cu profesioniștii din Arte Plastice, Arte Aplicate și Artele Scenei. Festivalul implică în toate evenimentele din program peste 35 de nume reprezentative pentru scena artistică și creativă din România.

Despre Proiectul Umbre si proiectii din a patra dimensiune:
http://www.institute.ro/diploma/diploma-2017/lorena-sudriu-proiectii-si-umbre-din-a-patra-dimensiune-2533.html

Interviul in urma expozitiei Diploma 2017:
http://www.institute.ro/diploma/diploma-2017/interviuri-arte-plastice/lorena-sudriu-artele-plastice-2779.html

Povestea din spatele lucrarilor o puteti regasi dezvaluita aici:
http://leviathan.ro/simfonia-celei-de-a-patra-dimensiuni-in-arta-proiect-artistic-de-lorena-rodiana-sudriu/

 

 

 

Invitatie la Introspecție:

Într-o societate sufocată de material şi tehnologie, reîntoarcerea la sinele interior şi spiritualitate poate reprezenta salvarea sufletului şi a conştiitei umane. A ne da din nou voie să simţim, să trăim emoţii, să ne cunoaştem cu adevărat, să luăm cunoştinţa în această călătorie cu partea din noi de mult uitată şi aglomerată de alte lucruri care nu ne aparţin în adevăratul sens al cuvântului şi nu ne definesc pe noi înşine.
Invitația la Introspecţie, este pătrunderea unui nou univers, a unui univers propriu, al fiecaruia dintre noi.

Expoziție personală, ”Introspecții”, aprilie 2016, RAU- ( Universitatea Romano- Americană), București

 

 

 

Expozitia: Introspectii, 2016

 

 

 

 

Sorry, no posts matched your criteria.